Sastao se Savjet za branitelje i stradalnike Domovinskog rata

11:38h
0

 


Članovi Savjeta za branitelje i stradalnike Domovinskog rata s područja Koprivničko-križevačke županije održali su sastanak u utorak 3. travnja u prostorima Županije. Predstavnici branitelja, invalida i roditelja poginulih branitelja raspravljali su o raspodjeli financijskih sredstava iz županijskog proračuna za udruge proizašle iz Domovinskog rata.
Kako je za tu namjenu u proračunu Županije osigurano 250.000 tisuća kuna raspravljalo se o kvaliteti i važnosti programa i projekata koje je ove godine predložilo petnaest braniteljskih udruga. Među njima prevladavaju programi usmjereni na poboljšanje života branitelja i stradalnika Domovinskog rata, te očuvanja digniteta Domovinskog rata.
Obzirom da su ove godine Koprivničko-križevačka županija i Hrvatski časnički zbor Županije organizatori Komemoracije poginulim hrvatskim braniteljima na Trokutu u Novskoj, članovi Savjeta dali su punu podršku tom projektu. Također su obećali doprinos svojih udruga u vidu sudjelovanja članova na samom događanju.

 

 

čitam...