potvrda programa

Savjet mladih Grada Đurđevca kreće s provedbom planiranih aktivnosti

Program rada potvrđen je i od strane vijećnika Gradskog vijeća Grada Đurđevca što omogućuje Savjetu mladih da krene s provedbom planiranih aktivnosti.

12:33h
0
savjet
Foto: djurdjevac.hr

Članovi Savjeta Mladih Grada Đurđevca na 2. sjednici izradili su prijedlog Programa rada Savjeta mladih za 2021. godinu s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih u Đurđevcu.

Program rada potvrđen je i od strane vijećnika Gradskog vijeća Grada Đurđevca što omogućuje Savjetu mladih da krene s provedbom planiranih aktivnosti.

– Program se sastoji od 11 aktivnosti koje uključuju provođenje ankete o potrebama mladih u Đurđevcu, informiranje građana i mladih o postojanju Savjeta mladih putem društvenih mreža, suradnja s obrazovnim institucijama te upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama i mogućnošću studiranja u Đurđevcu, suradnja s tijelima Grada Đurđevca, promicanje talenata te organiziranje sportskih, kulturnih i drugih događaja za mlade, pokretanje rada s volonterima i drugo – rekao je podpredsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca i predsjednik Savjeta mladih Grada Đurđevca Matija Bažulić.

Ususret Danima Svete Ane, članovi su organizirali zanimljiv sportski program pod nazivom Igre pri mlinu koje će se održati u sklopu Dana zlevanke kod vodenice u Svetoj Ani. Igre pri mlinu uključuju natjecanje nekoliko ekipa u različitim igrama i sportovima (odbojka, čovječe ne ljuti se i…). Podržite ih u njihovim aktivnostima te dođite u Svetu Anu 24. srpnja.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW