program rada

Savjet mladih Grada Đurđevca organizirat će brojne radionice i konferencije za mlade

Članovi planiraju sudjelovati u organiziranim radionicama, susretima i konferencijama od strane drugih institucija koje su tematski povezane s problemima mladih.

10:03h
0
Foto: Grad Đurđevac

Članovi Savjeta Mladih Grada Đurđevca na 4. sjednici izradili su prijedlog Programa rada Savjeta mladih za 2022. godinu s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih u Đurđevcu, a Program rada službeno je potvrđen i od strane vijećnika Gradskog vijeća Grada Đurđevca što omogućuje Savjetu mladih provedbu planiranih aktivnosti.

– Program se sastoji od deset aktivnosti koje uključuju informiranje građana i mladih o postojanju Savjeta mladih putem društvenih mreža, suradnju s obrazovnim institucijama te upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama koje Grad osigurava, suradnju s tijelima Grada Đurđevca, promicanje talenata te organiziranje sportskih, kulturnih i drugih događaja za mlade, pokretanje rada s volonterima i drugo – istaknuo je predsjednik Savjeta mladih Grada Đurđevca Matija Bažulić.

Članovi planiraju sudjelovati u organiziranim radionicama, susretima i konferencijama od strane drugih institucija koje su tematski povezane s problemima mladih, a navedene aktivnosti planiraju izvršavati tijekom cijele godine.