Poduzetnički inkubator

Saznajte sve što ste oduvijek željeli saznati u vezi otvaranja obrta ili poduzeća na edukativnoj radionici

Edukacija se sastoji od dva dijela: prvi dio obuhvaća korake koje je potrebno poduzeti za otvaranje trgovačkog društva (j.d.o.o./d.o.o.) i obrta, a drugi dio edukacije se bavi tematikom poreza i davanja koja morate izdvajati kao vlasnik poduzeća ili obrta.

08:30h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Imate dobru poduzetničku ideju i želite pokrenuti vlastiti biznis? Kako se odlučiti što otvoriti – j.d.o.o., d.o.o. ili obrt? Koji su koraci za otvaranje trgovačkog društva ili obrta te koju sve papirologiju morate riješiti? Koliki su troškovi osnivanja? Koja i kolika su porezna davanja kad postanete vlasnikom poduzeća ili obrta? Koliki su doprinosi koje morate plaćati?

Saznajte odgovore na ova i još mnoga druga pitanja na edukaciji pod nazivom Brzo i lako do pokretanja poslovanja.

Edukacija se sastoji od dva dijela: prvi dio obuhvaća korake koje je potrebno poduzeti za otvaranje trgovačkog društva (j.d.o.o./d.o.o.) i obrta, a drugi dio edukacije se bavi tematikom poreza i davanja koja morate izdvajati kao vlasnik poduzeća ili obrta. Edukacija je besplatna za sve polaznike.

Edukacija će se održati 2. ožujka (petak) s početkom u 13.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru na adresi Dravska 17, Koprivnica (dvorana za sastanke, 1. kat). Predviđeno vrijeme trajanja: 2-3 sata.

Edukaciju će održati predstavnice računovodstvenog ureda Impuls d.o.o. Prijavite se OVDJE.