Scoria uoči Hajduka: U Splitu teško možemo do rezultata bez golova

09:15h
0
Tehnički direktor Slavena Belupa Robert Kerovec i novi trener Elvis Scoria // Foto: Koprivnica.net

Elvis Scoria u svom će drugom mandatu u Slavenu Belupu debitirati na Poljudu, gdje već dugo ne zna za poraz. S Farmaceutima je kod Hajduka dvaput odigrao neriješeno, a ujedno je i posljednji Slavenov trener koji je uspio ostati neporažen u Splitu.

– Ova je utakmica za nas veliki izazov jer je Hajduk u odličnoj formi, imaju trenera koji je stvorio odličnu igru i odličnu ekipu. Mi ne možemo birati utakmice, u svakoj ćemo pokušati osvojiti bodove. Iako je Hajduk favorit, mi ćemo napraviti sve kako bismo ostali neporaženi – rekao je Scoria.

Ne namjerava „parkirati autobus” pred svojim šesnaestercem.

– Često su Hajdukovi protivnici prisiljeni na obranu, no mi u Splitu teško možemo do nekog rezultata bez golova. Osim što se želimo uspješno braniti, želimo i uspješno napadati

Dodao je kako je u ovih par dana najviše radio na taktici, a u svoju dobru tradiciju na Poljudu ne pouzdaje se previše.

– Igrači stvaaju tradiciju, više bih se u njih želio pouzdati.

Na put nisu krenuli suspendirani Delić te ozlijeđeni Vugrinec, Filipović i Ozobić, kao ni oporavljenik Plazanić. Scoria nije želio o sastavu i sustavu, prepustio je novinarima da se sami pozabave tom problematikom.

MAXTV PRVA LIGA, 24. KOLO

HAJDUK – SLAVEN BELUPO (nedjelja, 17.00 – Arenasport)

SPLIT – Stadion Poljud. Sudac: Vučemilović-Šimunović (Osijek).

HAJDUK (4-3-2-1): Stipica – Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović – Bradarić, Anđelković, Andrijašević – Kouassi, Pašalić – Maglica. TRENER: Igor Tudor.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Pelin – Purić, Grgić, Edson, Melnjak – Čanađija, Crepulja – Rak, Matoš, Glavica – Novinić. TRENER: Elvis Scoria.