Second Hand SUPERSHOP // Dizajnerska odjeća već od 10 kuna, a na sav asortiman Božićnih 30 posto popusta

05:55h
0
U tijeku je veliki božićni popust -30% na sve artikle !!!

Počastite se klalitetnom i modernom odjećom po eXtra niskim cijenamaOve blagdane možete zablistati i unatoč krizi izgledati bolje nego ikad, jer si odjeću u novootvorenom Second Hand Super Shopu sigurno možete priuštiti bez minusa na računu, a u tijeku je i božićni popust 30 posto na sve artikle.

Iskoristite ovu nevjerojatnu priliku i prvi puta nećete plakati kada visoki računi stignu na naplatu.

Po cijeni već od 10 kuna obucite se u dizajnersku i high street fashion odjeću najbolje kvalitete. Za sebe odaberite svjetski poznate brendove Top Shop, D&G, S.Oliver, Hugo Boss, Mexx, Benetton, Espirit, Mustang, Joop i mnoge druge.

Izaberite pažljivo odabranu, modernu odjeću top klase, koja je gotovo nenošena te bez ikakvih oštećenja.

U SUPERSHOPU i više nego povoljno može se obući cijela obitelj, jer su u ponudi muški, ženski te dječji odjevni predmeti.

Na ionako niske cijene ne propustite božićnu akciju velikih sniženja u visini od 30 posto, koja traje od 18. do 24. prosinca i za ove se blagdane počastite kvalitetnim i modernim komadom odjeće.

Posjetite nas na lokaciji u samome centru Koprivnice, u ulici Josipa Vargovića 4 (iznad Hollywooda), a naše ljubazno osoblje će vam pomoći u odabiru odjeće koja vam savršeno pristaje.

Radno vrijeme Second Hand SUPERSHOPA je radnim danom od 8 do 18, a subotom od 8 do 14 sati.

Potražite nas i na Facebooku – https://www.facebook.com/secondhand.supershop

{vsig}vijesti/12-2014/supershop{/vsig}