Second hand SUPERSHOP // Obavite najbolji shoping u gradu i osvojite brojne popuste

11:27h
0
SuperstoreSecondHandnaadresiJ.Vargovića(iznadHollywooda)

Osvojite odličan popust bacanjem kockePosjetite Second hand SUPERSHOP na staroj adresi i pronađite komad odjeće za baš svakog člana obitelji!

Uskoro stiže najavljeno zahlađenje, a da bi ga dočekali spremni, u Second hand shopu potražite jakne i veste različitih modela i veličina. Već i sami znate koje sve brendove možete odnijeti kući – Zara, H&M, Sisley, Benetton, Levi’s, Esprit, Bershka, s. Oliver, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Fila, Adidas i mnoge druge i to po cijeni već od pet kuna.

Također, u Second handu je kupac na prvom mjestu te je zato moguće reklamirati kupljeni komad odjeće i zamijeniti ga za drugi.

Nova roba dolazi i do nekoliko puta tjedno, a cijena ovisi o kvaliteti, marki i stranju, dok su sniženja uvijek prioritet.

Akcija koja je do sada izmamila najviše osmjeha, a traje i dalje, je BACI KOCKU, a riječ je o igri u kojoj baš svatko dobiva. Prilikom svake kupnje iznad 100 kuna, kupci okreću veliku žutu kocku i dobivaju popust od 10 do 60 posto. Akcija traje do 10. rujna, zato požurite u Second hand SUPERSHOP i osvojite popuste!

Novi popustiNo tu akcijama nije kraj, jer od 7. do 12. rujna, kreće novi popust na sve artikle.

Secondhand se može pohvaliti zadovoljnim kupcima iz cijele županije, a odnedavno imaju otvorene trgovine i u Ivanić Gradu na adresi Ulica Slobode 6 i Rijeci u Robnoj kući RI-II kat.

Trgovine Second Hand Supershop u kratko vrijeme prepoznate su od strane kupaca kao najbolji izbor za kupnju kvalitetne rabljene odjeće po pristupačnim cijenama.

– Naši kupci cijene kvalitetu i vole niske cijene te nam se uvijek rado vraćaju – kažu u Second handu. Podizanjem standarda kvalitete second hand odjeće i brige kod uređenja prostora trgovina, uz fer cijene, stvoreno je pozitivno okruženje za ugodnu kupovinu.

I više je nego dovoljno razloga da svratite u Second hand SUPERSHOP, na adresi J. Vargovića 4 (iznad Hollywooda) u Koprivnici.

Radno vrjeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 i subotom od 8 do 13 sati.

Ako vas zanima što je novo, Seconhand možete pratiti na Facebook stranici https://www.facebook.com./secondhand.supershop, ili posjetite web stranicu www.SecondHand.com.hr

Superstore Second Hand

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW