Ponovno tiskana

Sedlanićevu knjigu Kuhajte s nama nabavite u Podravkinom diskontu i kuhajte kreativno, brzo i ukusno

Prilikom izbora jela koja vam predstavljam na narednim stranicama, vodio sam se maštom, kreativnošću, ali i jednostavnošću i brzinom pripreme koja nam je svima važna u ovo vrijeme brzog življenja, rekao je Sedlanić.

09:30h
0
Foto: Ivan Brkić

Zlatko Sedlanić, podravkin promotor kulinarstva, prije četiri godine napisao je knjigu recepata pod nazivom „Kuhajte s nama,“ gdje se nalazi velik izbor jela inspiriranih Podravinom i onime što se u njoj može naći.

Tako s višegodišnjim kraljevskim kuharom možete zaploviti podravskim krajem i isprobati mnoštvo jela, različite zahtjevnosti.

– Prilikom izbora jela koja vam predstavljam na narednim stranicama, vodio sam se maštom, kreativnošću, ali i jednostavnošću i brzinom pripreme koja nam je svima važna u ovo vrijeme brzog življenja. Recepti su namijenjeni kulinarskim amaterima, koje uvijek rado savjetujem i educiram, kao i profesionalcima, kojima mogu poslužiti kao inspiracija. Zato su obuhvaćena jednostavna jela do onih zahtjevnijih, ali opet temeljena na tradicija i prilagođena suvremenoj kuhinji – rekao je Sedlanić u predgovoru.

Zahvaljujući Podravki, knjiga je, nakon četiri godine ponovno tiskana i od danas se nalazi u slobodnoj prodaji u Podravkinom diskontu po cijeni od 23 kune.

čitam...