Šef Podravkine uprave Zvonimir Mršić smijenio direktora u Ljubljani Miroslava Vitkovića

09:11h
0
Miroslav Vitković, bivši šef podravkine uprave i bivši direktor tvrtke u Ljubljani // Koprivnica.net

Dosadašnji direktor Podravka d.o.o. Ljubljana Miroslav Vitković preuzet će drugu odgovornu funkciju unutar sustava Grupe Podravka – odgovorili su danas iz koprivničke kompanije.

Predsjednik koprivničke prehrambene kompanije Zvonimir Mršić smijenio je Podravkina direktora u Ljubljani Miroslava Vitkovića. Lokalni tjednik Mali Podravski donosi neslužbene informacije da je svemu kumovala nedavna navodna Vitkovićeva prometna nesreća službenim vozilom na autocesti prema Varaždinu.


– Uslijed nedavne akvizicije kompanije Žito d.d. Ljubljana došlo je do reorganizacije na tržištu Slovenije gdje će upravljanje spomenutim tržištem preuzeti stariji potpredsjednik za regiju Adria Milan Tadić. Dosadašnji direktor Podravka d.o.o. Ljubljana Miroslav Vitković preuzet će drugu odgovornu funkciju unutar sustava Grupe Podravka – na naš su službeni upit o toj temi, pak, odgovorili danas iz koprivničke kompanije.

Miroslav Vitković bivši je predsjednik Podravkine uprave iz redova HSS-a. Jedan je od glavnih svjedoka na suđenju u Zagrebu u “aferi Spice” u kojoj se bivše Podravkine menadžere tereti za štetu od oko 400 milijuna kuna.

čitam...