križni ligamenti

Selena Milošević dobro se oporavlja od operacije: ‘Nadam se biti spremna za sljedeću sezonu’

Prošlo je točno dva mjeseca od tog teškog dana za popularnu Sele koja je uvijek davala svoj maksimum na terenu, a ekipi nedostaje u obrani i napadu.

15:15h
0
Foto: RK Podravka Vegeta

Podravkina Selena Milošević uspješno se oporavlja u Daruvarskim toplicama nakon operacije križnih ligamenata.


Zadnja dva tjedna svakodnevno odgovorno odrađuje vježbe pod stručnim nadzorom i vodstvom što će ujedno i pospješiti njezin oporavak od ove teške ozljede. Selena Milošević ozlijedila se 17. siječnja na domaćoj europskoj utakmici s Ramnicu Valceom nakon čega je morala prisilno završiti sezonu. Nakon što su obavljene sve potrebne pretrage ustanovljeno je kako se potvrđuje ono što se i slutilo na samoj utakmici da se radi ozljedi križnih ligamenata.

Prošlo je točno dva mjeseca od tog teškog dana za popularnu Sele koja je uvijek davala svoj maksimum na terenu, a ekipi nedostaje u obrani i napadu, pišu klupske stranice.

– Noga je sve bolje, trenutno sam u procesu rehabilitacije koja će mi pomoći da se što prije vratim na teren, a nadam se da ću u potpunosti biti oporavljena za sljedeću sezonu. I dalje ću navijati za moju ekipu i želim da osvojimo tu dvostruku krunu kako smo i sanjale na početku sezone – kratko je poručila Selena za stranice kluba.

Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta

čitam...