za spoj

Šest žena otkrilo najbolje ljubavne savjete od kojih su imale koristi

Jedan od mojih najdražih savjeta bio je da se opustim prije spoja - tako da popijem čašu vina i slušam dobru glazbu dok se spremam.

09:08h
0
Ilustracija
Ilustracija

Najbolji savjet za spojeve dala mi je starija sestra koja mi je rekla da muškarci uvijek naprave ono što žele te ako se doista svidim nekome, željet će se potruditi oko mene te provesti vrijeme sa mnom. Tako, ako on ne nazove ili ne pošalje poruku, ne trebam razbijati glavu – naprosto mu se ne sviđam toliko da bi tratili vrijeme na drugi spoj, piše jedna čitateljica za Elite Daily.


Koje su druge važne ljubavne savjete dobile, opisalo je šest žena, objasnivši da su im promijenili perspektivu i pristup spojevima, pa u konačnici i ljubavnim vezama.

Pravi stav prije spoja

Jedan od mojih najdražih savjeta bio je da se opustim prije spoja – tako da popijem čašu vina i slušam dobru glazbu dok se spremam. To je jednostavan trik, no doista pomaže u opuštanju te bih nakon toga uvijek nastupala samopouzdanije.

Hannah, 25 godina

Uvijek se trebate osjećati kao prvi izbor

Najbolji savjet mi je dao moj muški prijatelj, rekavši mi da se uvijek trebam osjećati kao prvi izbor, tj. prioritet muškarca s kojim sam izašla na spoj. To mi je rekao nakon što sam mu po ne znam koji put pričala o dečku koji je otkazao naše viđanje. Tada mi je rekao da čim steknem dojam da muškarcu nisam najbitnija, otpišem tu priču i ne zamaram se više, jer je poanta ljubavnog života da se uz nekog osjećamo posebno.
Sydnee, 26 godina

Niste dužni nikoga zabavljati ni osvajati

Najbolji savjet što se tiče izlaska na spojeve koji sam dobila je taj da ne moram na sebe stavljati pritisak da sam ja dužna nekog impresionirati, već je obrnuto. Također, u redu je odbiti nekog i ne osjećati se loše zbog toga, a ne zavlačiti priču koja nikud ne vodi.
Brittany, 27 godina

Tata zna

Tata mi je jednom rekao da na spoju naručim vino. Ako moj partner naruči ono najjeftinije i ni ne ponudi mi neku drugu opciju, bolje da ga više ne viđam.
Eliza, 27 godina

Vrijednost kompromisa

Najbolji savjet koji sam primila je da se prava vrijednost odnosa može vidjeti tek pri prvom konfliktu. Ako se oboje trudimo riješiti ga, onda imamo budućnost. Ako se to pretvori u igru moći i popuštanja, sve dalje je besmisleno.
Mary, 23 godine

Što će biti, bit će

Ne možemo uvijek kontrolirati izbore ni kako će se svaka ljubavna situacija odviti. Umjesto da satima analiziramo sve, bolje je naprosto prepustiti se, pa što bude, bude. Ako je dobro, uspjet će.
Orly, 23 godine

Izvor: 24sata

čitam...