nema simptome

Severina objavila da je pozitivna na koronu, odmah je testirala i sina

03:01h
0
Severina // Foto: Facebook
Severina // Foto: Facebook

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica Severina pozitivna je na koronavirus. Podatak je to koji je sama objavila na svom Instagram profilu.


Dodala je kako je testiran i njen sin Aleksandar čiji je test negativan, a on će u samoizolaciji biti kod oca.

– Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan.

Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.

Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija – poručila je Severina preko Instagrama, piše Index.

čitam...