IZVUKLA IZ ARHIVE

Severina u kupaćem kostimu s motivom američke zastave podržala Joea Bidena, neke fanove nije oduševila

U opis je stavila samo emotikon Kipa slobode, simbola SAD-a te hashtagove #volimstosevolimo te #ljubavseljubavljuvraca.

15:22h
0
Screenshot Instagram

Severina Kojić (48) objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, piše Jutarnji list.


Ne bi to danas uopće bila neka posebna vijest da se ne radi o jednom posebnom kupaćem kostimu, ali i o sasvim specijalnom danu.

Pjevačica je iz arhive izvukla sliku na kojoj nosi jednodijelni kupaći kostim s motivom američke zastave.

U opis je stavila samo emotikon Kipa slobode, simbola SAD-a te hashtagove #volimstosevolimo te #ljubavseljubavljuvraca.

Fanovi su odmah primijetili da je ova objava odlično tempirana jer će danas Joe Biden prisegnuti na svečanosti u Washingtonu kao 46. američki predsjednik.

Slika je u samo sat vremena prikupila više od 14 tisuća lajkova i brojne komentare koji su mahom pozitivni i hvale Severinin izgled te isklesanu figuru, kao i inicijativu podrške novom američkom predsjedniku čiju inauguraciju s nestrpljenjem očekuje cijeli svijet.

“Američki predsjednici se mijenjaju, a ti si uvijek ista. Mašala!”, “Popadaše u afan, Trump, Biden i Melanija! Seve… bit će popusta na avione!”, neki su od pozitivnih komentara.

No, nisu svi bili tako blagonakloni. Severinina podrška Bidenu nije se svidjela nekim njezinim pratiteljima koji su je zbog toga osudili u komentarima.

“Našla si koga ćeš podržavati. Jedan je Donald Trump!”, “Zbog čega propagiraš? Ne treba ti to, bavi se glazbom!”, pisali su joj pratitelji i poručili da se okani politike.

čitam...