kupnja

Shopping centar Lumini ponovno je otvorio svoja vrata i pripremio brojne pogodnosti i popuste

Kako bi zajedno proslavili ponovno otvaranje, za vas su pripremili brojne pogodnosti i popuste za još zabavniji shopping. Čekaju vas međusezonski popusti kako bi se vratili stylish na posao.

09:21h
0
Foto: Lumini

Lumini je nakon gotovo dva mjeseca ponovno otvorio svoja vrata u skoro punom sastavu! Veselimo se što ponovno možemo biti na raspolaganju našim posjetiteljima.

Kako bi zajedno proslavili ponovno otvaranje, za vas su pripremili brojne pogodnosti i popuste za još zabavniji shopping. Čekaju vas međusezonski popusti kako bi se vratili stylish na posao, ali i pripremili za ovo toplo vrijeme koje dolazi. Sunčane naočale, šarene sandale i pleteni šeširi samo su neki od modnih dodataka koji će upotpuniti vaš novi look nakon izolacije.

– Otvorili su se i ugostiteljski objekti pa vas pozivamo da navratite na najfiniju kavicu ili brzinski ručak. Nemojte zaboraviti na obaveznu pauzu za dezinfekciju trgovina kako bi i naši zaposlenici, kao i posjetitelji, bili sigurni. A kako bi spriječili širenje korona virusa te u svrhu bezbrižne kupnje molimo sve posjetitelje da paze da su udaljeni najmanje 1.5 metra od drugog kupca ili prodavača te da pri ulasku u centar obavezno dezinficiraju ruke – poručuju iz Luminija.

Ostanimo odgovorni i u shoppingu!

Popis trgovina koje rade i njihovo radno vrijeme i popuste koje su pripremili pogledajte na
www.lumini.hr.

čitam...