radni posjet

Silva s ludbreškim gradonačelnikom razgovarao o mogućnostima ulaganja

12:00h
0
Radni sastanak // Foto: ludbreg.hr
Radni sastanak // Foto: ludbreg.hr

Smatram da ima potencijala za razvoj suradnje zbog same djelatnosti tvrtke koja se svojom proizvodnjom uklapa u angolske prioritete razvoja domaće industrije kao jedan od bitnih faktora proširenja ekonomije naše zemlje, zaključio je Antonio Henriques Silva, direktor Agencije za investicije i razvoj iz Angole.

Ratko Štritof, vaterpolist, i njegov prijatelj Antonio Henriques Silva, direktor Agencije za investicije i razvoj iz Angole, danas, u srijedu, održali su sastanak s Dubravkom Bilićem, ludbreškim gradonačelnikom.

Tom prilikom, Bilić je Silvu upoznao s ludbreškim gospodarstvom, izvoznim potencijalima i mogućnostima za ulaganje na području grada.

Nakon razgovora, razgledali su tvornicu Ducati u Ludbregu gdje ih je s proizvodnim programom tvrtke upoznao Dražen Crnković, direktor.

– Radovao sam se ovom posjetu kojim sam izuzetno zadovoljan. Smatram da ima potencijala za razvoj suradnje zbog same djelatnosti tvrtke koja se svojom proizvodnjom uklapa u angolske prioritete razvoja domaće industrije kao jedan od bitnih faktora proširenja ekonomije naše zemlje – zaključio je Silva.

 

čitam...
Loading...