sudari

Silvestrovo obilježeno prometnim nesrećama, alkohol i neopreznost glavni krivci

Protiv vozača Pasata bit će pokrenut prekršajni postupak.

08:44h
0
Policija
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

Silvestrovo je obilježilo mnogim nesrećama na prometnicama. Nekima je prethodio alkohol, a neki su bili samo neoprezni.

Tako su se jučer, oko 11.20 sati, u Koprivnici na raskrižju Ulice Hrvatske Državnosti i Križevačke ulice zbog oduzimanja prednosti prolaska sudarila dva osobna automobila. Naime, 43-godišnja vozačica Opela na raskrižju je oduzela prednost Audiju kojim je upravljao 24-godišnji vozač. Opelom se zabila u Audi te je protiv nje pokrenut prekršajni nalog i zabrana upravljanja B kategorijom vozila.

Alkohol je krivac za prometnu nesreću u Kuštanima. Jučer, oko 11.40 sati zbog neprilagođene brzine sudarila su se dva osobna automobila. Naime, 50-godišnji vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,33 promila te je zbog neprilagođene brzine udario u Ford Focus kojim je upravljao 46-godišnjak. Vozač koji je prouzročio nesreću zadržan je do otrježnjenja u posebnoj prostoriji policije.

Vozač Pasata, 42-godišnjak jučer je pod utjecajem alkohola od 0,58 promila prouzrokovao prometnu nesreću. Na cesti Virje – Novigrad Podravski oko 16.40 sati zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu sudarila su se dva osobna automobila. Pasat je udario u Volvo kojim je upravljao 67-godišnjak krećući se istim smjerom. Protiv vozača Pasata bit će pokrenut prekršajni postupak.

čitam...