prva hrl za žene

Simultanka Ane Turk za laganu pobjedu Podravka Vegete u Ivaniću, nastavlja se lov na Lokomotivu

I dalje se nastavlja borba Vegete i Lokomotive, obje momčadi imaju jednak broj bodova na vrhu, ali je Lokomotiva bila bolja u međusobnom ogledu te ima bolju gol razliku.

19:24h
0
Podravka Vegeta - Petason Vranjic
Foto: Ivan Brkić

Rukometašice Podravka Vegete nastavile su s prvenstvom, a danas su u 18 sati gostovale u Ivaniću kod istoimenog ženskog rukometnog kluba. Trenerica Petika i dalje nije mogla računati na Krsnik. Rukometašice ŽRK Ivanić na pretposljednjem su mjestu ljestvice s pet osvojenih bodova, tako da se očekivala lagana pobjeda Podravke. U prvom dijelu sezone, u drugom kolu, Koprivničanke su slavile s čak 20 razlike na domaćem terenu, 41-21.

I dalje se nastavlja borba Vegete i Lokomotive, obje momčadi imaju jednak broj bodova na vrhu, ali je Lokomotiva bila bolja u međusobnom ogledu te ima bolju gol razliku.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Podravka će s jednim uhom osluškivati rezultat iz Zagreba jer su u 18.30, pola sata nakon Vegete, sa svojim susretom krenule rukometašice Lokomotive i Koke. Koka je inače trećeplasirana momčad lige i s najvećim izgledima na papiru da našteti Lokomotivi i pomogne Podravci. U slučaju neriješenog ili poraza Lokomotive, a Podravkine pobjede, Koprivničanke bi zasjele na prvo mjesto. U trenutku objave članka, Lokomotiva je imala pet pogodaka prednosti nad Kokom.

Pobjeda Vegete tijekom cijele utakmice nije dolazila u pitanje, vodstvo na poluvremenu bilo je 3 razlike, 10-13. U drugom poluvremenu prednost je višestruko povećana i utakmica je završila pobjedom gošći iz Koprivnice rezultatom 18-34.

Najbolja igračica susreta bila je Ana Turk koja je zabila 9 pogodaka, slijedile su je Dežić i Karlovčan sa po 7 pogodaka. Najistaknutiji otpor kod domaćih pružila je Barišić sa 6 pogodaka.

Prva HRL za žene, 17. veljače

ŽRK Ivanić – Podravka Vegeta 18-34

 

čitam...