Ostavka Slavenova direktora

Šimunović: U klubu sam sve dok uprava ne pronađe rješenje

15:16h
0
Direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović i trener Željko Kopić // Foto: Arhiva
Direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović i trener Željko Kopić // Foto: Arhiva

Iz kluba stižu informacije da će pokušati Šimunovića nagovoriti na ostanak, kao što su to uspjeli prije godinu i pol dana kada je svoj mandat stavio na raspolaganje vodstvu Slavena Belupa, ali naš izvor tvrdi da se to neće dogoditi.

U sportskom svijetu dosta jako je odjeknula naša ekskluzivna vijest da je direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović podnio ostavku.

Iako su u koprivničkom klubu ostavku očito htjeli zataškati jer o održavanju sjednice uprave kluba i skupštine medije nisu uopće obavijestili, to im nije pošlo za rukom.

Šimunović svoju ostavku nije htio previše komentirati.

– Istina je da sam podnio ostavku, ali trenutačno nemam ništa drugo za dodati. Možda za koji dan. U klubu sam sve dok ljudi iz uprave ne pronađu rješenje što dalje – napisao nam je u SMS poruci još uvijek aktualni direktor.

Iz kluba stižu informacije da će pokušati Šimunovića nagovoriti na ostanak, kao što su to uspjeli prije godinu i pol dana kada je svoj mandat stavio na raspolaganje vodstvu Slavena Belupa, ali naš izvor tvrdi da se to neće uspjeti dogoditi.

Šimunović je navodno ovaj put čvrsto odlučio da više neće biti direktor jer više nema ni snage niti volje boriti se s “tankim” proračunom. Prema nekim informacijama, trebao bi se vratiti u Podravku.

Ako Šimunović zaista napusti klub, pitanje je tko će preuzeti njegovu poziciju. Hoće li to možda ponovno biti Robert Markulin?

Njemu to, doznajemo, ne pada na pamet, ali stara je narodna “nikad ne reci nikad”.