POMOZITE

Šinterice dobra srca na Podravskim motivima prikupljat će donacije za pomoć podravskim macama

Najavljuju kako se 4. listopada obilježava Svjetski dan zaštite životinja. U korak s time, prikupljat će donacije za napuštene životinje.

10:44h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Jedan dan dijeli nas od Podravskih motiva, čiji program možete pronaći ovdje. Kućice i štandovi već se nekoliko dana nalaze na Zrinskome trgu, što znači da je sve spremno za jesensko izdanje manifestacije koje će se održati uz mošt i kostanje kao glavne simbole.

Svoje mjesto na štandu imat će Šinterice dobra srca, koprivnička udruga koja se bavi mnogima omiljenim kućnim ljubimcima – mačkama. Poručuju kako će u subotu i nedjelju, od 8 do 20 sati, nuditi raznoliku ponudu jer su im se odazvali umjetnici iz cijele Hrvatske.

Svi oni žele pomoći podravskim macama, a isto mogu učiniti i svi koji će posjetiti Motive. Usto, najavljuju kako se 4. listopada obilježava Svjetski dan zaštite životinja. U korak s time, prikupljat će donacije za napuštene životinje. Sudjelovat će saloni za šišanje i uređivanje kućnih ljubimaca te frizerski i kozmetički saloni iz Koprivnice u vidu poklon bonova.