tenis

Sjajni nastupi mladih tenisača Koprivnice na turnirima u Đurđevcu i Daruvaru

Teniski klub Koprivnica, kao i uvijek, postigao je odlične rezultate, te ima dječake i djevojčice u samom vrhu. Ovaj puta imali su predstavnike na turniru do 9 i 10 godina.

09:54h
0
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica

Proteklog vikenda u Đurđevcu je organiziran turnir iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za dječake i djevojčice od 12 i 14 godina.


TK Koprivnica do 12 godina kod dječaka predstavljao je Antolić Jakov i zauzeo drugo mjesto. Kod dječaka do 14 godina nastupili su Antolić Fran i Baranić Matej. Matej je zauzeo treće mjesto u svojoj grupi, dok je Fran bio najbolji i osvojio prvo mjesto.

Kod djevojčica do 14 godina TK Koprivnica predstavljale su Horvat Kiara, Šifkorn Laura, Šifkorn Nika i Petrović Marija. Laura je bila najbolja i osvojila zlatnu medalju, Marija je bila druga dok je Kiara zauzela treće mjesto.

TURNIR U DARUVARU

Istog vikenda na terenima Teniski klub Feniks iz Daruvara održan je i pretposljednji turnir za dječake i djevojčice do 8, 9 i 10 godina. Teniski klub Koprivnica, kao i uvijek, postigao je odlične rezultate, te ima dječake i djevojčice u samom vrhu. Ovaj puta imali su predstavnike na turniru do 9 i 10 godina.

Kod dječaka i djevojčica do 9 godina, TK Koprivnica predstavljale su Rea Horvatić Jambor  i Karla Baranić. Obje tenisačice plasirale su se u zelenu skupinu, a tamo je Rea bila prva, a Karla treća.

Na turniru do 10 godina, kod dječaka je najbolji rezultat ostvario Vilim Štubelj Vilm koji je u finalu izgubio od Marka Novakovića iz Daruvara. Treći u zlatnoj skupini bio je Vid Horvatić Jambor koji je bio bolji od Karla Šifkorn. Marko Bešvir završio je kao peti u zlatnoj skupini. Matej Matica završio je kao drugi u brončanoj skupini.

Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica

čitam...