Prijem Kod Župana

Sjajni ribolovci vratili se puni medalja, M. Frančić: S tatom sam lovila od pete godine, sada sam državna prvakinja

Predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković čestitao je na iznimnim rezultatima.

13:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Završnica KUP-a Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak na jezerima Šoderica i Jegeniš koje je održano od 12. do 14 srpnja našim je ribolovcima donijelo brojne nagrade.

Prvo mjesto osvojio je David Pivar iz ekipe Štuka Colmic Torčec, a prvo mjesto za ekipu juniora također Štuka Colmic Torčec. Mihaela Frančić iz ekipe Podravka osvojila je prvo mjesto za juniorku, a prvo mjesto osvojila je ekipa juniorke Podravka. Seniorska ekipa Karas Kuzminec osvojila je drugo mjesto koje je pripalo i seniorskoj ekipi Koprivnice. 

Velika priznanja dobile su naše ekipe i na KUP-u Hrvatske u lovu ribe na plovak Banova Jaruga održanog od 28. do 30. lipnja.

Prvo mjesto osvojio je Karlo Tomašić iz ekipe Štuka Colmic Torčec koja je osvojila i prvo mjesto kadeta ekipno. Ekipa Đelekovec osvojila je treće mjesto kadeta ekipno.

Tom prilikom župan Koprivničko- križevačke županije održao prijem za sve uspješne ribolovce te im čestitao na uspjesima.

Foto: Ivan Balija
Darko Koren // Foto: Ivan Balija

– Drago nam je vidjeti i ove najmanje jer zbog njih znamo da ovaj sport ima značajnu ulogu. Razveselite nas svakim angažmanom. Hvala vam što ste brojni i prisutni. I hvala vam i za rezultate koji nam svima znače. Drago mi je zbog naše dugogodišnje suradnje. Kup Hrvatske na Šoderici nam je najsvježiji i mogu samo pohvaliti organizaciju. Vrlo je malo tako organiziranih u sportu u kojem se vi bavite. Čestitam vam na svim uspjesima, rezultatima i aktivnostima. Uvijek ćete imati našu podršku – rekao je Koren.

Ivan Petak, predsjednik Športsko ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije

Foto: Ivan Balija
Ivan Petak // Foto: Ivan Balija

– Uspješno smo obavili natjecanje kojem smo mi bili domaćin. Hvala vam što ste nam pomogli. Najveća potpora je materijalna i ona je stigla što je bitno. Ponos su nam mladi ljudi. Imamo prvake i imamo se na što ponositi. Malo se naglašava i rad ljudi koji rade u klubovima pa želim da kažem kako je to i njihov uspjeh. Mirela Frančić je prvakinja na što sam iznimno ponosan, ali i na sve vas ostale jer ste postigli nešto jako veliko. Rezultati su izuzetni i nije nam žao ni jednog trenutka kada smo se mučili i trudili – naglasio je Petak.

Trener Krešimir Vrhoci također je bio vrlo sretan i pohvalio je svoje ljude.

Krešimir Vrhoci // Foto: Ivan Balija
Krešimir Vrhoci // Foto: Ivan Balija

– Ovo je jedinstveni rezultat, ali i jedinstveni slučaj. U svim kategorijama svih uzrasta smo ostali u vrhu. Imamo prekrasnih sportskih djelatnika. Centar ribolovnog sporta Hrvatske je Koprivničko-križevačka županija. Hvala svima koji ste podržali organizaciju. Ribolovni sport je daleko najatraktivniji sport i zaslužuje veću pažnju. Svi rezultati imaju dokaz kvalitete rada svih klubova. Svi smo tome doprinijeli. Pomognite nam koliko nam možete. Mi smo uvijek na marginama – rekao je Vrhoci.

Predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković čestitao je na iznimnim rezultatima.

Foto: Ivan Balija
Stanislav Lovković // Foto: Ivan Balija

– Koristim priliku da vam čestitam na velikim uspjesima. Svega toga ne bi bilo da djelatnici, treneri i natjecatelji ne ulažu trud. Izuzetno pozitivne dojmove imaju svi koji su gledali natjecanje, a to je do odlične organizacije. Pokupili ste sva visoka mjesta i ne znam može li se bilo koji savez time pohvaliti. Hvala i županiji na financijskoj potpori i nadam se daljnjoj suradnji – istaknuo je Lovković.

Državna prvakinja Mihaela Frančić zahvalila se županu osobno i Županiji na potpori.

Foto: Ivan Balija
Mihaela Frančić // Foto: Ivan Balija

– Hvala vam što ste nam pomagali i financirali. Hvala i našim roditeljima k trenerima jer bez njih ne bi bilo rezultata. Počela sam od pete godine, tata se bavio ribolovom i ja sam išla s njim. Samostalno lovim i natječem se, uživam o tome i ostvarujem rezultate – rekla je uspješna Mihaela.

Općine Legrad i Drnje uz Županiju pomažu naše ribolovce, a mi im također čestitamo na velikim rezultatima.

čitam...
Loading...