najava susreta

Sjeverni derbi začelja, Slaven gostuje u Varaždinu, Stipić: Nema izlika, idemo ciljano po pobjedu

Susret koji će se igrati sutra u 17.30 u Varaždinu najavio je sam trener Stipić.

14:45h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Može li Stipić napokon do svoje prve prvenstvene pobjede? Može li Slaven upisati tri boda na gostovanju? Pitanja su to na koja ćemo odgovor saznati sutra poslije 19 sati. Posljednja gostujuća pobjeda ostvarena je u 5. kolu na gostovanju kod Istre, bilo je 2-3. Sada je novi trener za kormilom. Tomislav Stipić zasad ima dva poraza i jedan remi, te jednu kup pobjedu.

Pogledom na tablicu bolji protivnik nije mogao doći. Varaždin. Posljednji na ljestvici s 10 bodova, jednim bodom manje od pretposljednjeg Slavena. Susret koji će se igrati sutra u 17.30 u Varaždinu najavio je sam trener Stipić.

– Osjećam se ugodno, spremno za utakmicu. Analizirali smo protivnika, usporedili ga s našim kvalitetama i došli smo do mišljenja da idemo u Varaždin ciljano po pobjedu. Krstanović će igrati od početka – rekao je glavni strateg i najavio malo iznenađenje u postavi.

Srećom po Slaven, kod Varaždina situacija nije bajna, pogotovo u veznom redu. Đurasek, Kolarić, Jessie i Težak si bolesni, a Adžić je načet. Ipak, postoji nekakva mogućnost da zaigraju.

– Mislim da inovacija pobjeđuje tradiciju. Moramo se osloboditi prošlosti i nekih stvari koje nam ne mogu pomoći. Utakmica nam je jako važna, nakon nje imamo dva tjedna slobodno. Vjerujem u svoje igrače, imali smo i dan više odmora od protivnika. Nema izlika, idemo u Varaždin spremni – zaključio je trener.

Sjeverni derbi Prve HNL pratit će se budno, a hoće li kao bolji izaći Slaven i Stipić ili Varaždin i Bonačić, saznat ćemo nakon sutrašnjih 90 minuta.

čitam...