S.Š.K. Podravka prva nakon četvrtog kola

11:54h
0
ssk podravka strijelci

090129-ssk-podravka-strijelci-mU četvrtom kolu 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružjem, održanom na streljani u Čakovcu, strijelci S.Š.K. Podravke osvojili su prvo mjesto.

Muška ekipa u disciplini standard zračna puška u sastavu Alen Golubić (584), Nikola Mehkek (572) i Hrvoje Verbić (552) sa 1708 otpucanih krugova osvojila je prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe SK Čakovec koje je postigla 1701 krug i trećeplasirane ekipe SK Zabok koja je otpucala 1699 krugova.

Nakon četvrtoga kola, s novih jedanaest osvojenih bodova, vodstvo u ligi preuzela je ekipa S.Š.K. Podravka sa ukupno osvojenim četrdeset i jednim bodom ispred drugoplasirane ekipe SK Zabok koja je osvojila četrdeset bodova. Na trećem mjestu nalazi se ekipa SK Čakovec sa s trideset i šest osvojenih bodova.

U pojedinačnom plasmanu trećega kola prvo mjesto osvojio je Alen Golubić sa 584 krugova, Nikola Mehkek s 572 kruga plasirao se na šesto mjesto, a Hrvoje Verbić s 552 otpucana kruga zauzeo je deseto mjesto.

U pojedinačnom nastupu seniorki u disciplini standard zračna puška Larisa Musić sa 390 otpucanih krugova plasirala se na drugo mjesto.

U disciplini standard zračnog pištolja nastupio je junior Ivan Kolar koji je koji je u ovom kolu pucao ispod svojih mogućnosti otpucavši za njega skromni rezultat od 528 krugova i plasiravši se na dvanaesto mjesto u konkurenciji seniora.