četvrta hnl

SKANDAL U PREDAVCU Domaći navijači kod vodstva uletjeli u teren i počeli tući igrače Tehnike, susret prekinut

Još gore, ovo se već događalo u Predavcu, prije nekoliko godina tamo je gostovala Grabrovnica i navijači iz Predavca napali su i nokautirali Prlića, gostujućeg igrača. 

17:29h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Dovršeno je i deveto kolo Četvrte HNL koja se igra u tri županije. Jučer su odigrane tri utakmice o kojima više možete čitati OVDJE, dok je danas igran ostatak. Najzanimljiviji susret igrao se u Predavcu gdje je gostovala koprivnička Tehnika. A tamo se dogodila sramota, dogodio se prekid utakmice zbog masovne tučnjave!

Nakon oštrijeg prekršaja i naguravanja igrača na teren su utrčali domaći navijači i počeli masovnu tučnjavu. Da bi stvari bile žalosnije, Predavac je u tom trenu vodio 1-0 iz jedanaesterca. Još gore, ovo se već događalo u Predavcu, prije nekoliko godina tamo je gostovala Grabrovnica i navijači iz Predavca napali su i nokautirali Prlića, gostujućeg igrača.

– Očekujemo registraciju utakmice 0-3 i rigorozne kazne za Predavčane! Sramota! – poručila je Tehnika-Koprivnica preko svoje Facebook stranice.

No, s obzirom da je glavni čovjek u predavačkom Dinamu Slavko Priščan, utjecajna osoba u Hrvatskom nogometnom savezu i čelni čovjek Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, saveza koji ove sezone vodi brigu o Četvrtoj HNL, teško da će biti neke osjetne kazne. O suđenju u Predavcu svi već znaju.

Ostale rezultate pogledajte niže!

Istaknimo kako je Drnje napokon pobijedilo, i to rezultatom 2-0. Legradski Graničar golom Mešnjaka također je došao do tri boda na gostovanju u Velikom Trojstvu. Mladost Kloštar Podravski slavila je protiv Slatine s 3-0.

Četvrta HNL, 9. kolo, 10./11. listopad, 15.30 sati

Garić – Zdenka 91 3-1
Bilogora 91 – Ferdinandovac 2-2 
Pitomača – Suhopolje 3-0
Mladost KP – Slatina 3-0
Bilogorac VT – Graničar L 0-1
Tomislav D – Daruvar 2-0
Dinamo P – Tehnika-Koprivnica // PREKID kod 1-0

čitam...