NOVIGRAD PODRAVSKI

Sklopljen Ugovor za uređenje Macina vuličke, posao će odraditi Poduzeće za ceste Bjelovar

Projekt Građenje sustava oborinskih voda - Trnovec 1 u Novigradu Podravskom sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu 100.000 kuna

09:36h
0
Foto: Novigrad Podravski

Sklopljen je Ugovor za radove na uređenju dijela ulice Trnovec kojeg po domaće u Novigradu Podravskom zovu Macina vulička.

Postupak jednostavne nabave javnim prikupljanjem ponuda za izvođenje radova na izgradnji sustava oborinskih voda i uređenju kolnika Trnovec 1 u Novigradu Podravskom, projektantski procijenjene vrijednosti 463.437,75 kuna raspisan je krajem kolovoza.
U roku za dostavu ponuda pristigla je jedna ponuda i to Poduzeća za ceste Bjelovar d.o.o. u vrijednosti 433 tisuće kuna koja u potpunosti zadovoljava uvjete iz Poziva za dostavu ponuda.

Prošlog tjedna načelnik Zdravko Brljek potpisao je Ugovor o izvođenju radova s rokom izvođenja 60 dana od uvođenja u posao.

Projekt Građenje sustava oborinskih voda – Trnovec 1 u Novigradu Podravskom sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu 100.000 kuna.