0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVIGRAD PODRAVSKI

Sklopljen Ugovor za uređenje Macina vuličke, posao će odraditi Poduzeće za ceste Bjelovar
S

Projekt Građenje sustava oborinskih voda - Trnovec 1 u Novigradu Podravskom sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu 100.000 kuna

Ne propustite

Sklopljen je Ugovor za radove na uređenju dijela ulice Trnovec kojeg po domaće u Novigradu Podravskom zovu Macina vulička.

Postupak jednostavne nabave javnim prikupljanjem ponuda za izvođenje radova na izgradnji sustava oborinskih voda i uređenju kolnika Trnovec 1 u Novigradu Podravskom, projektantski procijenjene vrijednosti 463.437,75 kuna raspisan je krajem kolovoza.
U roku za dostavu ponuda pristigla je jedna ponuda i to Poduzeća za ceste Bjelovar d.o.o. u vrijednosti 433 tisuće kuna koja u potpunosti zadovoljava uvjete iz Poziva za dostavu ponuda.

Prošlog tjedna načelnik Zdravko Brljek potpisao je Ugovor o izvođenju radova s rokom izvođenja 60 dana od uvođenja u posao.

Projekt Građenje sustava oborinskih voda – Trnovec 1 u Novigradu Podravskom sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu 100.000 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti