0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Skupština ŠRK Koprivnica: Dodijeljena priznanja i nagrade
S

Ne propustite

Protekla 2012. godina bila je u znaku velikih sportskih rezultata natjecateljki i natjecatelja Športskog ribolovnog kluba Koprivnica. Osim toga, klub je bio aktivan i u organizaciji raznih događaja, a na sve to podsjetio je predsjednik Ivan Petak na skupštini održanoj u nedjelju u hotelu Podravina.

Dodijeljena su i priznanja i nagrade. Priznanje uz brončanu značku dobili su Tatjana Štajduhar, Elida Zagrajski, Vladimir Nenadić i Neven Špoljar, priznanjem uz srebrnu značku Marijan Boroša i Ivan Petak, a priznanje uz zlatnu značku Suzana Štargl i Radovan Ružić.

Za izuzetne rezultate u 2012. godini nagrađeni su Marijana Vrhoci, Suzana Štargl, Tatjana Štajduhar te kapetan i trener ekipe Krešimir Vrhoci. Nagradu za aktivnost u 2012. godini dobio je Siniša Jadanić, Hangar 18 nagrađen je za sponzorsku suradnju, a posebnu nagradu za uspješan rad na unapređenju športskog ribolova i zalaganju u radu kluba u prošloj godini primio je Krešimir Vrhoci.

IZVJEŠĆE PREDSJEDNIKA ŠRK KOPRIVNICA

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti