Šlampavi Djed Mraz u petak u Koprivnici

07:34h
0
Detalj s predstave

U dvorani Domoljuba u petak, 13. prosinca, s početkom u 18 sati, gostuje Kazalište Tvornica lutaka s predstavom za djecu pod nazivom Šlampavi Djed Mraz.

Redateljica predstave je Petra Radin, scenarij su napisali Hrvoje Čanić i Petra Radin, za scenografiju je zadužen Matija Šantić, kostime Dijana Mijić, a glume Petra Radin i Dino Škare.

– Kakav je zapravo Djed Mraz? Svi znamo da je obučen u crveno, da ima dugu bijelu bradu i da dijeli darove. No, nisu svi Djeda Mrazovi takvi! Negdje daleko na Sjevernom polu u kući Mraz odvija se velika drama jer je Djed Mraz neuredan i šlampav, a njegove najkompliciranije poslove obavlja Baka Mraz. Čini vam se interesantna priča? Itekako da je, a što se sve događa u njoj možete pogledati u našoj predstavi – najavljuju organizatori.

Dodaju i kako će predstava Šlampavi Djed Mraz naprosto oduševiti sve klince i klinceze, jer će prikazati Djeda Mraza u sasvim drugom svjetlu nego što to inače biva. Naime, Baka Mraz umorna od obavljanja poslova za njega sakrit će mu darove, a izbezumljeni Djed Mraz krenut će u potragu… Naučivši lekciju da ne treba biti šlampav i nemaran, Djed Mraz u znak zahvalnosti povede Baku Mraz na put oko svijeta, a što ih sve čeka može se vidjeti u samoj predstavi.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od tri godine te traje 35 minuta, a tijekom nje će se peći pravi božićni kolači, tako da će cijelo kazalište mirišati na čokoladu, vaniliju i cimet.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se rezervirati na telefon 048/222-390 ili na mail kultura@pou-kop.hr. Rezervirane karte se podižu najkasnije 24 sata prije predstave.