Slaven Belupo do kraja prvenstva bez Tomislava Bušića!

21:40h
0
110909-busic

Slaven Belupo bit će znatno oslabljen u proljetnom dijelu prvenstva, jer je zbog ozljede koljena ostao bez prvog napadača Tomislava Bušića.

Nakon artroskopskog pregleda Bušiću je utvrđeno oštećenje hrskavice te do kraja sezone više neće moći nastupati.

– Za nas je to veliki hendikep, jer Bušić je naš prvi napadač. Sreća je u nesreći da smo u završnici prijelaznog roka uspjeli dovesti Martina Šabana iz Pomorca, koji će sad imati priliku za dokazivanje – rekao je trener Farmaceuta Roy Ferenčina.

Pred Slavenom Belupom je u petak gostovanje kod Intera u Zaprešiću. Bušića će u napadu zamijeniti Šaban, najbolji strijelac Druge HNL s 12 pogodaka u 14 utakmica, a klupu će popuniti uglavnom juniori.

– Od igrača u Zaprešiću očekujem bolji pristup nego protiv Cibalije. Analizirali smo pogreške s te utakmice i nadam se da su momci izvukli pouke te da će biti maksimalno u utakmici. Inter ima dobru momčad s petoricom mladih reprezentativaca, ali mi idemo na pobjedu. Želim pošteno i korektno suđenje – rekao je Ferenčina.

Zanimljivo je da će susret u Zaprešiću voditi osječki sudac Danijel Trampus, koji je Ferenčinu krajem jesenskog dijela sezone isključio u Puli. Ferenčina je zbog prigovora sucu bio isključen i u jesenskoj utakmici s Interom u Koprivnici, koju su Farmaceuti dobili rezultatom 3:2. 

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Rodić – Purić, Kokalović, Grgić, Maras – Brezovec, Poljak – Mujanović, Gregurina, Glavica – Šaban. TRENER: Roy Ferenčina.

PRIČUVE: Pelin, Bubnjić, Geng, Pilipović, Brlek, Čanađija, Maretić.

NEDOSTAJU: Bušić (ozlijeđen), Abramović (bolestan).

čitam...