Slaven Belupo: Dobiti Cibaliju za ostanak u vrhu

23:39h
0
slaven

081022-slaven-mNedjelja donosi novu važnu utakmicu za Slaven Belupo, koji u Koprivnici dočekuje Cibaliju. Pobjeda bi Farmaceute ostavila u vrhu ljestvice, no ovih dana pažnju koprivničkih ljubitelja nogometa privukla je najava novopečenih Hajdukovih dioničara kako već na zimu žele dovesti Bojana Vručinu, najboljeg igrača Slavena.

– Bojan je još uvijek naš igrač, no nas do sad nitko nije pitao o njemu, a valjda će se i nas nešto pitati – rekao je sportski direktor Rajko Magić, kojem se ne sviđaju ‘glamurozne novinske najave’, jer one ‘nisu dobre ni za klub ni za igrača’.

U Slavenu Belupu nakon uvjerljive pobjede nad Croatijom Sesvete mirno čekaju novi prvenstveni ogled s ‘uvijek neugodnom’ Cibalijom. U konkurenciju za sastav vratili su se Vedran Purić i Stipe Lapić, koji su se oporavili od ozljeda te su odigrali i prijateljsku utakmicu sa Zagrebom u ponedjeljak (1:1). Za goste je u veslačkoj pogodio Šehić u 11. minuti, a izjednačio je Jurendić iz jedanaesterca u 55. minuti. Novi prijateljski ogled dva prvoligaša odigrat će se u ponedjeljak u Koprivnici.

Foto: Robert Šoštarić