Slaven Belupo će se pripremati u Medulinu i Antalyji

19:28h
0

090206-slaven-mKao i prijašnje tri zime, Slaven Belupo će u jednom dijelu zimskih priprema boraviti u Turskoj. Antalya im je do sad pružala vrlo dobre uvjete za pripreme, blagu klimu i jake suparnike za prijateljske utakmice, a tako će biti i ove godine, od 29. siječnja do 7. veljače.

Prvi dio priprema Farmaceuti će obaviti u Koprivnici. Prva prozivka na rasporedu je 11. siječnja, a od 17. do 23. siječnja momčad će boraviti u Medulinu, gdje su dogovorene prijateljske utakmice sa Šibenikom i slovenskim Rudarom iz Velenja.

U Antalyji će Dalićeva momčad odigrati četiri utakmice, dogovoreni su ogledi s rumunjskim Dinamom iz Bukurešta i kineskim Shandong Lunengom, kojeg vode Branko Ivanković i donedavni sportski direktor Slavena Rajko Magić. Preostala dva suparnika bit će dogovorena naknadno.

Između Medulina i Antalyje koprivnički prvoligaš susrest će se s Vrbovcem i Zelinom, a po povratku iz Turske odmjerit će snage s Vinogradarom. Posljednja provjera uoči proljetnog nastavka HNL-a bit će u gostima kod slovenskog prvoligaša Maribora.

RASPORED PRIJATELJSKIH OGLEDA

19.I. Slaven Belupo – Šibenik (Medulin)

21.I. Slaven Belupo – Rudar Velenje (Medulin)

26.I. Slaven Belupo – Vrbovec (?)

28.I. Slaven Belupo – Zelina (?)

1.II. suparnik nepoznat (Antalya)

2.II. Slaven Belupo – Dinamo Bukurešt (Antalya)

4.II. Slaven Belupo – Shandong Luneng (Antalya)

6.II. suparnik nepoznat (Antalya)

10.II. Slaven Belupo – Vinogradar

13. II. Maribor – Slaven Belupo (Maribor)

čitam...