Hrvatski kup

Slaven Belupo gostuje u Zmijavcima u prvom kolu Hrvatskog nogometnog kupa, Međimorec: Poraz ne dolazi u obzir, idemo po prolaz

Slaven je još jučer otputovao u Dalmaciju kako igrači nebi bili umorni od eventualnog puta na sam dan utakmice. Trener Kopić poveo je sve raspoložive snage i traži se isključivo pobjeda. Slaven je uvijek stizao daleko u Hrvatskom kupu, a prije nekoliko godina bili su u finalu.

12:32h
0
Vinko Međimorec (4) slavi pogodak sa suigračima // Foto: Mario Kos

U isto vrijeme dok u Imbriovcu gostuje Dinamo, Slaven Belupo u sklopu istog natjecanja, Hrvatskog nogometnog kupa, gostuje u Zmijavcima kod tamošnjeg trećeligaša Croatije koja se natječe u Trećoj HNL Jug. Croatia Zmijavci trenutno se nalazi na četvrtom mjestu svoje Treće HNL Jug.

Slaven je još jučer otputovao u Dalmaciju kako igrači nebi bili umorni od eventualnog puta na sam dan utakmice. Trener Kopić poveo je sve raspoložive snage i traži se isključivo pobjeda. Slaven je uvijek stizao daleko u Hrvatskom kupu, a prije nekoliko godina bili su u finalu gdje su nesretno izgubili protiv Dinama. Ovakve utakmice često su zeznute za prvoligaše zato što su trećeligaši iznimno motivirani da se dokažu i naprave senzaciju.

– Naravno da očekujemo pobjedu, iako neće biti lako, takve utakmice su teške. Klubovi kao Croatia nerijetko se nabriju, žele se dokazati i proslaviti. Poraz ne dolazi u obzir, svi smo oprezni i spremni. Cilj je ostvariti što bolji rezutat u Kupu – rekao je Vinko Međimorec uoči utakmice.

Utakmica se igra u 15.30 sati, a sude ju Dario Kulušić s pomoćnicima Nimcom, Gulinom i Papkom.