Slaven Belupo i Hajduk sastaju se u četvrtfinalu Kupa

15:22h
0
hajduk

081030-hajduk-mProlaz u polufinale Hrvatskog nogometnog Kupa Slaven Belupo će tražiti u dvije utakmice sa splitskim Hajdukom, odlučeno je ždrijebom u Zagrebu. Trener Farmaceuta Mile Petković nije razočaran, smatra da u dvije utakmice njegova momčad može izbaciti Splićane.

– Ne mislim da je Hajduk favorit, jer je u dvije utakmice sve moguće. Vjerujem da možemo eliminirati Hajduk i plasirati se u polufinale – rekao je Mile Petković.

Ždrijebu je bio nazočan sportski direktor Rajko Magić, koji je i izvukao kuglicu u kojoj je bilo ime Slavena. U tom trenutku neizvučeni klubovi bili su Slaven, Dinamo i Zagora iz Unešića.

– Mogli smo i bolje proći s obzirom na klubove koji su bili u ždrijebu. No, po kvaliteti smo izjednačeni s Hajdukom, a naša mala prednost bit će to što uzvrat igramo u Koprivnici – rekao je Magić.

Inače, Slaven i Hajduk sastat će se u Koprivnici i tri dana prije uzvrata Kupa, u redovitom prvenstvenom kolu. U ostalim utakmicama četvrtfinala Kupa igraju: Zagora – Dinamo, Rijeka – Zagreb i Pomorac – Cibalia. Četvrtfinalni susreti na rasporedu su 12. i 26. studenoga ove godine.