1.8 C
Koprivnica
Srijeda, 29. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven Belupo igrat će napadački i oprezno do pobjede
S

Ne propustite

081025-nkslaven-treneri-mKOPRIVNICA – Osim oporavljenog Purića, koji će zamijeniti Bošnjaka, koji ima sitne poteškoće, za susret sa Cibalijom (Koprivnica, Gradski stadion u nedjelju 26. listopada u 15,30 sati) Slaven Belupo će na teren izvesti isti sastav koji je pobijedio Croatiju Sesvete, dakle sastav će biti. Rodić – Purić, Kokalović, Rogulj, Čaval – Poldrugač – Gregurina, Posavec, Jajalo – Jurić, Vručina. Na klupi će se pojaviti i oporavljeni Lapić, uz Pelina, Marasa, Bilena, Šafarića, Delića, a Kresinger je izabran kao pričuvni napadač.

Cibalia je Petkoviću, jasno, kao njenom bivšem treneru, malo i u srcu, ali – treba pobijediti doma!

– Jasno! Zahtjevna utakmica. Ne smijemo se prevariti, a tu imam i dobro iskustvo, Cibalia je u negativnom trendu jer ima tri poraza, ali svjedok sam i sâm da je Cibalia znala imati i 4-5 poraza zaredom, a onda pobijedi ili u Splitu, ili u Rijeci, u Zagrebu i zareda 4-5 pobjeda. To nam nalaže opreznost, jer Cibalija ima dosta hitru i tehnički jaku momčad. Uz oprez i uz uvažavanje Cibalije, nama dosadašnji rezultati s obzirom na to da igramo na svom terenu, nalažu da igramo napadački do pobjede. Međutim, zahtijevam i disciplinu i koncentriranost na igru, kakvu smo otprilike pokazali u susretu s Croatiom Sesvete. Dakle da ne srljamo i dođemo do pbjede, a to neće biti lako, budući da Cibalia ima nekoliko značajnih igrača, počev od Malčića, Bagarića, Đafića, malog Barabana, Pavličića ili iskusnog Husića, Milardovića, i sigurno posebno motiviranog Medvida, koji je već igrao u Slavenu.

zna Petković i ističe da će će Vinkovčani imati apsolutnu želju za potvrdom i odigravanjem dobre utakmice protiv Slavena Belupa, koji je ovoga trenutka bolje plasiran, a isto tako dokazujući da imaju igrača za Hajduka, kroz medije se provlače imena Bagarića i Malčića, ili Milardovića, za kojeg je bilo priče da će doći u Slaven, ali nije on došao, već Šafarić i Nicolas, itd. No, Slaven Belupo se mora baviti sâm sobom, da bude discipliniran, strpljiv, bez srljanja i da od prve minute igra na pobjedu.

– Nimalo lak zadatak, ali i dosad smo imali teških, pa je momčad opet na jednom tehničkom, taktičkom i mentalnom ispitu. Ono što je dobro je da svaka utakmica nosi neizvjesnost, a mi očekujemo da svoje raspoloženje i kvalitetu pretvorimo u pobjedu.

Iako trener Cibalije Srećko Lušić kaže da sve zna o Slavenu Belupo, što je točno, jer je Slavenovaa igra prepoznatljiva. No, ima li tu nekih tajni?

– Nema tu tajni. Najveća je tajna i za Lušića i za mene kako će nam momčad i igrači odreagirati. Koliko god dobro radiš, nikada ne znaš, jer svako jutro kad se probudiš novi je dan i nove su okolnosti – zaključio je Petković.

Na slici: Treneri Slavena Belupa Mile Petković (desno) i Josip Omrčen-Čeko

Snimio: Goran Čičin-Mašansker

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zvona zvone

PROMJENA VREMENA Klimatološka zima donosi nam kišu, snijeg, možda i poledicu

Klimatološka zima je pred vratima, a otvorit će ih joj nova jača promjena vremena. Od četvrtka očekujemo novu obilnu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti