Podržite svoje nogometaše

Slaven Belupo organizira besplatan prijevoz na finale Kupa

12:30h
0
Slaven je prošle sezone bio neprelazna prepreka za Riječane // Foto: Ivan Brkić
Slaven je prošle sezone bio neprelazna prepreka za Riječane // Foto: Ivan Brkić

Karte se mogu kupiti svakoga dana od 9 do 15 sati u prostorijama Gradskog stadiona, a u Koprivnicu stižu deset dana prije utakmice.

Koprivnički prvoligaš Slaven Belupo pobjedom od 3:0 protiv Rijeke u uzvratnoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa plasirao se u samu završnicu natjecanja, gdje će odmjeriti snage protiv zagrebačkog Dinama. Utakmica je zakazana za 10. svibnja u 18 sati, a odigrat će se u Osječkom Gradskom vrtu.


Ponavljanje je to najvećeg klupskog uspjeha iz 2007. kada su koprivnički navijači svjedočili jednakom scenariju. U polufinalu su Farmaceuti tada također nadvisili Riječane, no u finalu su ipak zamalo ostali kratki protiv Dinama.

Veliku podršku u domaćoj polufinalnoj utakmici Slavenovi su nogometaši imali i s tribine, a isto se može očekivati i u Osijeku jer klub organizira besplatan prijevoz na finalni dvoboj.

Oba finalista imaju pravo na deset posto karata, odnosno njih 1300. Kupiti se mogu svakoga dana od 9 do 15 sati u prostorijama Gradskog stadiona, a u Koprivnicu stižu deset dana prije utakmice. Važno je naglasiti da će se dodjeljivati na ime i prezime.

Broj autobusa koji će putovati u Osijek odredit će se nakon utvrđenog broja prodanih karata.

čitam...