dobro poznato ime

Slaven Belupo potvrdio dolazak Zorana Kvržića, bivšeg reprezentativca BiH koji već sutra ima pravo nastupiti

Stižem u Slaven Belupo s mišlju da svojim igrama, iskustvom, savjetima i zalaganjem pomognem momčadi, poručio je.

10:33h
0
Zoran Kvržić // Foto: NK Slaven Belupo

Još sredinom rujna pisali smo kako u Slaven Belupo dolazi još jedno dobro poznato ime hrvatskoj nogometnoj javnosti, ujedno bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je s Rijekom. Riječ je o Zoranu Kvržiću što je jučer i potvrđeno objavom na službenoj stranici kluba.

Stigao je kao besplatan igrač i potpisao jednogodišnji ugovor. Posljednji klub njegove karijere bio je Kayserispor za koji je u prošloj sezoni upisao 37 nastupa. Uz turski klub i Rijeku, nastupao je za moldavski Sheriff te talijansku Speziju.

– Stižem u Slaven Belupo s mišlju da svojim igrama, iskustvom, savjetima i zalaganjem pomognem momčadi. Svjestan sam u kakvoj se situaciji nalazimo, ali prvenstvo je maraton. Upoznao sam se s ekipom i znam da posjedujemo kvalitetu za više nego što trenutno ljestvica pokazuje. Posljednjih nekoliko kola igramo dobro, ali rezultat nas nije popratio i to želimo promijeniti već u subotu – rekao je Kvržić nakon predstavljanja

Kvržić je tako još jedno u nizu pojačanja koja su pristigla ubrzo nakon što je klupu od trenera Deana Klafurića naslijedio Zoran Zekić. Podsjetimo, Farmaceuti sutra, u sklopu 11. kola HT Prve lige, gostuju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj. Imaju šest bodova, jedan više od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca, a posljednja i jedina pobjeda upisana je u prvome kolu, i to protiv zagrebačkog Dinama.

Istaknimo kako će Kvržić odmah protiv Lokosa imati pravo nastupa.