Slaven Belupo predstavio nove igrače

14:29h
0
110216-press

Slaven Belupo u srijedu je na konferenciji za novinare predstavio nove igrače koji su mu pristupili za vrijeme zimske stanke.

To su napadači Leon Benko (27), Nikola Frljužec (21) i Ivica Jurakić (21) te vezni igrač Tomislav Havojić (21).

– Novi igrači zasad su se dobro uklopili, ali i njima treba vremena za adaptaciju. Imaju kvalitetu, i vjerujem da će pokazati što znaju, za to će dobiti priliku. Međutim, ne treba od njih pojedinačno očekivati i tražiti previše, jer je nogomet momčadska igra u kojoj je najvažnije kako djeluje kolektiv, a ne pojedinac – rekao je trener Slavena Belupa Mile Petković.

Novi su Farmaceuti na predstavljanju ponudili uobičajene fraze za takve prigode – borit će se, dat će sve od sebe i nastojat će se nametnuti treneru za ulazak u kadar od prvih 18 igrača. Tako su zborili Frljužec, Havojić i Jurakić, dok je Benko dodao kako vjeruje da momčad na proljeće uz dobar raspored može napraviti i dobar rezultat.

– U inozemstvu nisam imao sreće, nadam se da će mi ovdje biti bolje. Ne mogu obećati golove, ali mogu veliki trud. Ionako je nogomet igra u kojoj cijela momčad mora raditi dobro kako bi ostvarila dobre rezultate – izjavio je Leon Benko.