ivković ga nije volio

Slaven Belupo sporazumno raskinuo ugovor s jednim Makedoncem, na odlasku i drugi

Stigavši zimos iz Pule, u Koprivnici u dosadašnjem proljetnom prvenstvu nije ispunio očekivanja, te je s njime raskinut ugovor.

14:11h
0
Nk Slaven Belupo - Nk Rudeš
Foto: Ivan Brkić

Prvenstvo još nije završeno, prijelazni rok još nije počeo, a u redovima Slaven Belupa jedan je igrač manje. Kako izvještavaju službene stranice kluba, Slaven Belupo i makedonski igrač Tome Kitanovski koji je u Koprivnicu došao početkom ove godine iz Istre 1961, danas su sporazumno raskinuli ugovor.


Naime, Kitanovski svojim nastupima za koprivničkog prvoligaša u dosadašnjem proljetnom prvenstvu nije ispunio očekivanja i jučer je upravo s Istrom, s kojom je odigrao samo prvo poluvrijeme bio njegov posljednji nastup za Slaven Belupo.

Tako je Kitanovski u Koprivnici proveo samo četiri mjeseca, a poznato je kako Ivković i Makedonac nisu bili u najboljim odnosima. Nerijetko opominjan na prijateljskim utakmicama i gotovo uvijek prva zamjena, ako je uopće počeo susret, bio je Kitanovski.

Drugi Makedonac u momčadi Farmaceuta, Mirko Ivanovski, uživa u dobroj sezoni, ugovor s Farmaceutima nije produžio, te će kako izgleda i on napustiti Koprivnicu. Ostalo je još da se protiv Osijeka u petak oprosti od koprivničke publike golom, ili golovima.

 

čitam...