Slaven Belupo spreman za prvenstvo, u Puli sudi Vučemilović

10:09h
0
Ljuban Crepulja, vezni igrač Slavena Belupa // Foto: Koprivnica.net

Igrači Slavena Belupa ovog tjedna pripremaju se za prvenstvenu premijeru s Istrom 1961, koja će se u subotu s početkom u 21 sat odigrati u Puli. Prijenos je na Arenasportu.

Novi trener Željko Kopić pred momčad je stavio neke nove zahtjeve, od igrača traži napadački nogomet i visoki presing nakon izgubljene lopte, a zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema.

– Svi su radili maksimalno i to me ohrabruje. U prijateljskim utakmicama vidio sam tko koliko može i prema tome sam iskristalizirao najbolji sastav, iako još imam nekih manjih dvojbi, a to ću riješiti u preostala tri dana do početka nove sezone – rekao je Kopić u razgovoru za Slavenovu službenu stranicu.

Prema dosadašnjim prijateljskim nastupima, Farmaceuti će u Puli vjerojatno istrčati u sastavu: Rozman – Purić, Potokar, Mikulić, Delić – Paracki, Crepulja, Brlek – Marciuš, Ejupi, Mihaljević.

Križman i Ozobić još nisu potpuno spremni za cijelu utakmicu, no vjerojatno će dobiti određenu minutažu već u subotu.

Utakmicu s Istrom 1961 sudit će Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka, a pomagat će mu Modrić, Krmar i Batinić.

Iz Slavena je stigla i informacija kako je raskinut ugovor sa stoperom Petrom Lelom, a uskoro se očekuje i rasplet situacije sa Špirom Peričićem. 

MAXTV PRVA LIGA, 1. KOLO: Inter – Rijeka (petak, 20.00), Zagreb – Osijek (subota, 19.00), Istra 1961 – Slaven Belupo (subota, 21.00), Dinamo – Hajduk (nedjelja, 19.00), Split – Lokomotiva (ponedjeljak, 20.00). 

čitam...