Slaven Belupo tjedan dana na Kupresu, priključio se i Bartolić

15:14h
0

100513-jaksinic-mNakon mini-priprema u Zreču i prijateljske utakmice s kineskim Shandong Lunengom, igrači Slavena Belupa u petak su se uputili prema Kupresu, gdje će se pripremati narednih tjedan dana.

Osim svakodnevnih trening, stručni stožer predvidio je i najmanje dvije prijateljske utakmice, koje će u nedjelju i utorak odigrati s bosanskohercegovačkim prvoligašima Čelikom i Sarajevom.

Trener Mile Petković odlučio je u Hercegovinu povesti sve zdrave igrače koji su započeli pripreme s prvom momčadi, a kod kuće je ostao samo ozlijeđeni Stjepan Geng (koljeno).

Farmaceutima su se tijekom ovog tjedna priključila dvojica mladih igrača Lipika Marčinković i Zeba te Mark Bartolić iz herešinske Omladinac-Sloge, najbolji strijelac Prve županijske lige Koprivničko-križevačke županije sa 37 postignutih pogodaka.

Svoje mjesto u autobusu za Kupres pronašli su sljedeći igrači: Bagarić, Bartolić, Bubnjić, Bulić, Bušić, Delić, Gregurina, Horvatinović, Jakšinić, Kokalović, Labudović, Lefelman, Maras, Marčić, Marčinković, Milardović, Mujanović, Nurković, Nynkeu, Papa, Poldrugač, Poljak, Poredski, Purić, Rodić, Rogulj, Tepurić, Šestak, Vojnović i Zeba.