ŠESNAESTINA FINALA

Slaven Belupo u Kupu protiv Rudara, Stipićev stožer pratio nastup trećeligaša iz Murskog Središća: Pristupili smo maksimalno seriozno

Podsjetimo, Farmaceuti su prošle sezone stigli do polufinala Hrvatskoga kupa gdje ih je zaustavila Lokomotiva.

12:08h
0
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Brkić

Slaven Belupo i Rudar sutra će u Murskom Središću, u 15 sati, odigrati susret šesnaestine finala Hrvatskog kupa.

– Kup je jedno lijepo natjecanje u kojem smo mi prošle sezone osjetili njegovu prednost i draž ulaskom u polufinale. Tim smo rezultatom podigli fokus na nas i stvorili jednu određenu euforiju. Na taj osjećaj mislimo uoči sutrašnje utakmice u Murskom Središću i želimo ga ponovno osjetiti. Cilj nam je napraviti korak dalje i tome smo u potpunosti posvećeni – najavio je trener Tomislav Stipić.

Utakmicu Rudara, člana Treće HNL Sjever, u subotu je na prvenstvenoj utakmici pratio Slavenov stručni stožer.

– Protivniku smo pristupili maksimalno seriozno: analizirali smo ih, uvidjeli infrastrukturu, teren… Danas ćemo uoči posljednjeg treninga prije sutrašnjeg susreta prezentirati sve svojim igračima. Želimo pobjedu, želimo ući u drugi krug natjecanja i prema tome smo u potpunosti usmjerili svu našu energiju – naglasio je Stipić za službene klupske stranice.

Podsjetimo, Farmaceuti su prošle sezone stigli do polufinala Hrvatskoga kupa gdje ih je zaustavila Lokomotiva.

– Što se tiče nas samih, lijepo je na Maksimiru postići tri gola, na Poljudu dva i tako podići fokus na nas, ali je lakše kroz Kup doći do velikih stvari i rasplamsati euforiju. U Kupu imate pet utakmica i kako odmiče natjecanje tako je sve veći fokus i medijska pozornost na to natjecanje. Moramo biti zahvalni i radovati se Kupu jer uz malo sreće u njemu možemo napraviti velike stvari. Upravo zbog toga nema opuštanja. Želimo napraviti korak više u odnosu na prošlu sezonu jer je prelijep osjećaj biti u samoj završnici natjecanja – zaključio je trener Slavena.

čitam...