HT PRVA LIGA

Slaven bez Krstanovića i Lime protiv Varaždina, nad Etoundijem veliki upitnik, Stipić: Vidjet ćemo gdje početi odmotavati klupko s njim

Prva utakmica protiv Varaždinaca - koji se nalaze na posljednjem mjestu s 15 bodova, odnosno sedam manje u odnosu na Slaven - završila je 1-1, dok su potom bodove podijelili uz 0-0.

15:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ispred Slaven Belupa je susret 24. kola HT Prve lige. Na Gradski stadion Ivan Kušek Apaš u Koprivnici sutra će, od 17 sati, Farmaceuti igrati protiv Varaždina. 

– U prošle dvije utakmice osvojili smo četiri boda. Saznanje da smo ih zaslužili čini nas optimističnima. Nadamo se pobjedi, od prve do zadnje minute bit ćemo spremni. Uvjereni smo da smo bolja ekipa – započeo je trener koprivničkog prvoligaša Tomislav Stipić.

Akumulirani kartoni razlog su zbog kojega neće moći računati na Ivana Krstanovića i Mateusa Limu, dok je Franck Etoundi ozlijeđen od utakmice protiv Hajduka. S druge strane, u sastav se vraća Bruno Goda.

– Nedostajat će nam energija Krstanovića i Lima. Etoundi je mali upitnik za cijeli klub. Ima fantomske bolove u nozi koje moramo otkriti. Danas očekujemo analizu. Vidjet ćemo gdje početi odmotavati klupko kako bi bio pojačanje koje može biti. Vjerujemo u sebe, naš put. Promijenit ćemo neke detalje. Varaždin ćemo napadati loptom te se istovremeno zajednički braniti – pojasnio je Stipić, spomenuvši kako s Krstanovićem razgovaraju o produženju ugovora.

NK Slaven Belupo - početak priprema 2020.
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Balija

Prva utakmica protiv Varaždinaca – koji se nalaze na posljednjem mjestu s 15 bodova, odnosno sedam manje u odnosu na Slaven – završila je 1-1, dok su potom bodove podijelili uz 0-0. Zanimljivo, u te su dvije utakmice igrače iz baroknog grada vodili su Borimir Perković pa Luka Bonačić, dok će ih u sutrašnji sjeverni derbi povesti trener Samir Toplak.

– Riječ je o emocionalnoj ekipi. Toplak je  unio svoje vrijednosti. Ne predaju se, napadaju. Jako zanimljiva ekipa s dobrim krilima te Leonom Benkom koji tuče, lupa i zadržava loptu. Imaju određeno oružje, vole nekontrolirano stanje, stres. No, koncentrirat ćemo se na svoje – zaključio je Stipić.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...
Loading...