prva hnl

Slaven danas igra posljednju utakmicu sezone protiv Gorice, Stipić sezonu želi zaključiti pobjedom

Prije neki dan nogometaši i stožer Slavena odradili su teambuilding za kraj sezone. 

12:30h
0
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Brkić

Farmaceuti danas igraju posljednju utakmicu sezone. Gostovanje u Gorici bit će posljednjih 90 minuta prije kratke stanke uoči novih priprema. Susret počinje pet minuta poslije 21 sata, a trener Stipić rekao je kako imaju dobar osjećaj.

– Osjećaj uoči posljednje utakmice sezone je zaista dobar. Prevladava u svlačionici optimizam, a mi se dostojanstveno i fokusirano pripremamo za Goricu. Smisao igre, bilo to prvo ili zadnje kolo, je pobjeda i mi na nju sutra idemo. Gorica je momčad s najviše igrača između 24 i 30 godina, a to su godine u kojima igrači daju rezultat. Tjelesno su jaki, a pod novim trenerom teže igri i izgledaju ‘nogometno’ bolje. Naravno, i oni će htjeti zaključiti sezonu s tri boda i s dobrim osjećajem otići na kratku i zasluženu pauzu kao i mi. Možemo očekivati dobru utakmicu, dobrog ritma – rekao je trener za klupske stranice.

Slaven Belupo trenutno je sedmi na ljestvici Prve HNL, a šestu Goricu ne mogu dostići. Prijeti im opasnost da u slučaju vlastitog poraza i pobjede Varaždina na Maksimiru padnu na osmo mjesto, no to se ipak ne bi trebalo dogoditi. Prije neki dan nogometaši i stožer Slavena odradili su teambuilding za kraj sezone.

– Mali, prirodni team building zajedno sa svim ljudima iz kluba. Jednostavno smo željeli biti jedni blizu drugih, a opet pričati o sasvim drugim temama. Cilj je bio odmaknuti se od nogometa i upoznati se i na neke nove načine. Jako lijepo popodne i pun pogodak – kazao je.

Od subote Slavenaši idu na zasluženi odmor, no tek nakon što ujutro odrade regeneraciju i analizu.

– Zahvalit ću se svima na doprinosu u ovoj sezoni, a neke igrače ću zagrliti i zaželjeti im sve najbolje u budućnosti jer će nam se od subote razići putevi. Veliku većinu poslat ću na zasluženi odmor s dobrim osjećajem, da napune baterije jer od 1. kolovoza ponovno krećemo s pripremama. Bit će to jedan emocionalan dan, nesvakodnevni dan – zaključio je Stipić.

čitam...