Slaven danas s Kinezima, predigra veterani

11:03h
0
sb m

Slaven Belupo će danas (srijeda) s početkom u 20 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici odigrati prijateljsku utakmicu s kineskim prvoligašem Shandong Lunengom. Riječ je o momčadi koju vode hrvatski treneri Branko Ivanković i nekadašnji sportski direktor Farmaceuta Rajko Magić.

Slavenov trener Mile Petković najavio je kako će priliku za igru dobiti veći broj igrača, dvije momčadi zaigrat će svaka po poluvrijeme.

Zanimljiva će biti i uvertira u ovaj prijateljski ogled. Naime, u revijalnoj utakmici sastat će se veterani Slavena Belupa i slavenaši koji su zaposleni u Podravki. Njihova utakmica započinje u 18,30 sati.

Slaven Belupo je u utorak u Zreču odigrao prijateljsku utakmicu sa slovenskim Rudarom iz Velenja i ostvario pobjedu od 1:0, a jedini je pogodak postigao Mateas Delić.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

SLAVEN BELUPO – RUDAR VELENJE 1:0 (1:0)

ZREČE – Igralište NK Zreče. Gledatelja 20. Sudac: Slatinek (Zreče).

SLAVEN BELUPO: Nurković, Labudović, Poldrugač, Šestak, Bagarić, Gregurina, Purić (od 60. Geng), Vojnović, Delić, Poredski, Tepurić. TRENER: Mile Petković.

RUDAR (V): Hertelendi, Ramušak, Berko, Novakovič, Kramar, Kolsi, Metelka, Muković, Renato, Bratanović, Ćirić (još su igrali: Pavić, Roj, Babič, Starina, Umihanić). TRENER: Bojan Prašnikar.

STRIJELAC: 1:0 Delić (23)

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW