Slaven ipak neće angažirati Makedonca Ilijoskog

13:41h
0

Blaže Ilijoski (24), napadač Rabotničkog i povremeni makedonski reprezentativac, ipak neće potpisati ugovor sa Slavenom Belupom. Sportski direktor Rajko Magić u ponedjeljak je objavio kako je otpala mogućnost suradnje s Ilijoskim, no nije naveo razloge koji su do toga doveli.

Igrači Slavena Belupa u nedjelju na večer vratili su se s prve faze priprema u Zadru, ponedjeljak je slobodan, a od utorka se nastavlja s treninzima u Koprivnici. Farmaceuti su u nedjelju u Zemuniku odigrali i drugu prijateljsku utakmicu u zimskim pripremama. Suparnik je bila vinkovačka Cibalia, igralo se dva puta po sat vremena, a susret je završio rezultatom 2:2. Pogotke za koprivnički sastav postigli su Maras i Bilen.

PRIJATELJSKA UTAKMICA

SLAVEN BELUPO – CIBALIA 2:2

ZEMUNIK – Igralište u Zemuniku. Gledatelja 100. Sudac: Čačić (Zadar).

SLAVEN BELUPO: Pelin, Purić, Rogulj, Maras, Čaval, Poldrugač, Posavec, Bilen, Šafarić, Kresinger, Jurić (II. poluvrijeme: Rodić, Filipović, Kokalović, Lapić, Rožman, Pavec (od 95. Gregurina), Nynkeu (od 102. Jakšinić), Jajalo, Delić, Tepurić (od 82. Poredski), Dvorneković). TRENER: Mile Petković.

CIBALIA: Burcsa, Leutar, Matić, Pavličić (od 42. Andričević), Husić, Radotić, Medvid, Kujundžija, Mazalović, Milardović, Malčić (II. poluvrijeme: Antolović, Čuljak, Šimunac, Babić, Grgić, Džafić, Jurić, Baraban, Duvnjak, Dundov, Andričević). TRENER: Stanko Mršić.

STRIJELCI: 0:1 Pavličić (15), 1:1 Maras (33), 2:1 Bilen (55), 2:2 Grgić (76).