Slaven spreman na prodaju igrača zbog nedostatka novca

16:43h
0

101201-petkovic-mUprava Slavena Belupa sastala se u četvrtak ponovno nakon gotovo pola godine.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Zbog teške financijske situacije najavljena je štednja na svim razinama, a dio sredstava koja nedostaju namjerava se namaknuti prodajom igrača.

 

Sportski direktor Roman Sović potvrdio je kako postoji zanimanje za dio igrača prve momčadi, ali konkretnih ponuda nema. A na prodaju su svi, ako za njih stigne odgovarajuća ponuda, i ako klub ima adekvatnu zamjenu.

Predstavnici kluba razgovarat će s gradonačelnikom Koprivnice Zvonimirom Mršićem oko dobivanja gradskog zemljišta za izgradnju kampa nogometne škole, ali u prvo vrijeme ne planiraju se veća ulaganja, već samo inicijalna sredstva za eventualno uređenje zemljišta i sadnju trave.

U Zadar po bod

A prva momčad je u petak nakon zajedničkog ručka otputovala u Zadar, gdje će u subotu u 16 sati odigrati posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva.

– Igramo protiv momčadi čija je forma u nekoliko zadnjih kola u usponu. I naša je također, a isključivo zbog lošeg terena protiv Intera u prošlom kolu nismo polučili bolji rezultat. Neovisno o tome što Zadar ima prednost domaćeg terena i što nama nedostaje nekoliko igrača, naša je ambicija u Zadru odigrati na razini utakmica koje smo odigrali u Zagrebu, Šibeniku i Osijeku – izjavio je Mile Petković, trener Slavena Belupa.

Farmaceuti žele nastaviti niz bez poraza, koji u prvenstvu i kupu traje već sedam utakmica.

– Dosta toga ovisit će i o stanju terena, a ako uspijemo ostati neporaženi, bit ćemo zadovoljni. No, ne znamo igrati na neriješeno, stoga ćemo ići na pobjedu. Svjesni smo da Zadar ima dobru momčad s kvalitetnim pojedincima i da se žele od svojih navijača oprostiti pobjedom. Očekujem dobru i borbenu utakmicu, a vidjet ćemo kako će priča završiti nakon 90 minuta – kazao je Petković, koji ne može računati na suspendiranog Vojnovića i ozlijeđenog Mujanovića. Hitrom napadaču konstatirano je puknuće rebra, a ozlijeđen je odigrao čak pet utakmica.

SLAVEN BELUPO (4-4-2): Rodić – Purić, Kokalović, Maras, Bagarić – Gregurina, Milardović, Nynkeu, Poljak – Poredski, Delić. TRENER: Mile Petković.

PRIČUVE: Nurković, Šestak, Labudović, Poldrugač, Jakšinić, Marčinković, Tepurić.

NEDOSTAJU: Vojnović (kartoni), Bušić, Mujanović, Papa, Rogulj (ozlijeđeni).

čitam...