Slaven u dobrom raspoloženju čeka Pjesnike, Bračun želi pobjedu na startu

18:01h
0

090725-vrucina-mNakon četiri utakmice u Europskoj ligi, igrači Slavena Belupa u nedjelju kreću s prvenstvenom utrkom. U Koprivnicu dolazi Zagreb i to će biti prvi pravi ispit vrijednosti momčadi Milivoja Bračuna.

Naime, Maltežani i Makedonci nisu pravo mjerilo, jer se s prvima igralo u vrijeme najvećih pripremnih opterećenja, dok je Milano iz Kumanova ipak nedorastao suparnik, kojeg su Farmaceuti ispratili s ukupnih 12:2.

Činjenica je da su koprivnički igrači s dvije visoke pobjede nad Makedoncima podigli samopouzdanje i u dobrom raspoloženju čekaju nedjeljnu prvenstvenu premijeru. Utakmica sa Zagrebom igra se u noćnom terminu, s početkom u 20 sati, a sudit će Domagoj Ljubičić iz Osijeka.

Protiv Milana je Bračun odmarao trojicu veznjaka koji će u vatru od prve minute, Poldrugača, Posavca i Bilena. Trojica koji će krenuti u špici igrali su po poluvrijeme, a riječ je o Juriću, Vručini i Deliću. Obrana ostaje ista, na klupu će oporavljeni Kokalović, dok su izvan konkurencije Vojnović zbog crvenog kartona, oporavljenik Čaval i ozlijeđeni Poredski. No, na klupi ima jakih aduta, prije svega su to Tepurić (dva gola Milanu), Gregurina i Šafarić.

– Ovo nam je supervažna utakmica, start u prvenstvo uvijek je izuzetno bitan. Želimo pobjedu – rekao je Slavenov trener.

Bračun je na subotnjoj pressici najavio sljedeći sastav u formaciji 4-3-3: Rodić – Purić, Csizmadia, Rogulj, Maras – Posavec, Poldrugač, Bilen – Jurić, Vručina, Delić. Ogled sa Zagrebom Slaven Belupo dočekat će u karanteni u Ludbregu.

čitam...