Slaven u nedjelju s Rijekom // Scoria najavljuje napad i traži podršku publike, gosti bez Sharbinija

10:43h
0
Elvis Scoria // Foto: Koprivnica.net

Slaven Belupo i Rijeka sastaju se u nedjelju na Gradskom stadionu u Koprivnici, početak je u 15 sati.

– Mi ćemo napraviti sve da dođemo do pozitivnog rezultata. Momčad će biti hrabra i motivirana, željet će pobjedu koja nam je izuzetno potrebna. Volio bih da nam naša publika pomogne, jer nam je to u ovoj situaciji potrebno. Rijeka ima široki kadar i trenera koji je odlično posložio tu odlinu ekipu. Malo će razmišljati i o uzvratu Kupa u Puli, ali ovdje se neće za nju moći odmarati – rekao je trener Farmaceuta Elvis Scoria.

Rijeka ima problema s ozljedama dijela prvotimaca. Neće igrati Sharbini, Kramarić je upitan.

– Sigurno nećemo ići na neki veliki rizik, iako su nam bodovi iz Koprivnice vrlo važni. Sa svakim bodom smo bliži našem cilju, a to je Europa. Iako je više od 30 bodova još u igri i svašta se tu može dogoditi. Protiv protivnika koji će znati sve o nama moramo biti pravi. Tko god da igra, a u moje igrače imam veliko povjerenje, mora napraviti sve da ostvarimo pozitivan rezultat – izjavio je Rijekin trener Matjaž Kek, a prenose službene stranice HNK Rijeke.

MAXTV PRVA LIGA, 27. KOLO

SLAVEN BELUPO – RIJEKA (nedjelja, 15.00 – Arenasport)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb).

SLAVEN BELUPO (4-4-1-1): Pelin – Pranjić, Grgić, Edson, Melnjak – Purić, Čanađija, Gregurina, Glavina – Matoš – Novinić. TRENER: Elvis Scoria.

PRIČUVE: Picak, Bagarić, Crepulja, Brlek, Glavica, Rak, Delić, Vugrinec.

IZOSTANCI: Fuštar (tri žuta kartona) Filipović, Roskam (ozlijeđeni), Plazanić (oporavljenik).