Slaven u Šibeniku s istom postavom kao i u Osijeku

12:56h
0
101119-petkovic-m

Još su tri kola preostala do kraja jesenskog dijela prvenstva, a Slaven Belupo će u subotu gostovati u Šibeniku.

Trener Mile Petković ima na raspolaganju momčad koja je nastupila i u nekoliko posljednjih utakmica, pa se ne očekuju značajne promjene u sastavu i sustavu.

– Pokazalo se da smo u posljednjih nekoliko utakmica poboljšali taktičku disciplinu igre, igramo puno odgovornije, poštuje se pozicija i položaj suigrača. Na dobrom smo putu da neke stvari počnu funkcionirati – kaže Petković.

Šibenik se podigao u posljednjih nekoliko kola, ali isto vrijedi i za Farmaceute.

– Domaćin ima dobru momčad koja se u odnosu na našu prvu utakmicu na početku prvenstva pojačala s nekoliko kvalitetnih igrača. Imaju ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, a na domaćem terenu uvijek su dobri i opasni. Od svojih igrača očekujem da se maksimalno potroše u 90 minuta, a za nas će biti dobar svaki rezultat osim poraza. Pružimo li igru kao u posljednjih nekoliko nastupa, imamo šansu da nešto napravimo i u Šibeniku – smatra Petković.

Iako ni gostovanje na Šubićevcu nije nevažno, Slavenu Belupu će ipak važnija biti uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa sa Zagrebom, koja je na rasporedu sljedećeg utorka, 23. studenoga, na koprivničkom Gradskom stadionu, s početkom u 16 sati.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Rodić – Purić, Kokalović, Maras, Bagarić – Milardović, Nynkeu – Mujanović, Gregurina, Poljak – Vojnović. TRENER: Mile Petković.

PRIČUVE: Nurković, Labudović, Šestak, Poldrugač, Jakšinić, Delić, Poredski.

NEDOSTAJU: Bušić, Papa, Rogulj (ozlijeđeni).