Slaven u srijedu u Kupu sa Zagrebom, u špicu ulazi Vojnović

18:34h
0

100726-vojnovic-mSlaven Belupo će u srijedu na stadionu u Kranjčevićevoj s početkom u 17 sati odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog nogometnog Kupa sa Zagrebom.

Farmaceuti su u utorak navečer otputovali prema Zagrebu, a utakmicu će dočekati u karanteni u Sesvetama.

Trener Mile Petković će i u ovoj utakmici ostati vjeran sustavu 4-2-3-1, kojeg je promovirao nedavnoj u Kup-utakmici sa Suhopoljem. Od tada Farmaceuti nisu izgubili utakmicu.

Doći će do promjena u sastavu. Standardnog vratara Rodića zamijenit će Nurković, kojem je obećano mjesto na vratima u Kupu, dok će umjesto neefikasnih Poredskog i Tepurića u vrhu napada zaigrati Vojnović.

U vezu ulazi Gregurina, kojem će biti povjerena pozicija ofenzivnog veznog.

Petković je očito izgubio strpljenje s mladim napadačima, a ovo je utakmica u kojoj bi jedan postignuti pogodak dobro došao.

– Idemo sa željom da ostvarimo aktivni rezultat, a to je pobjeda ili neriješeno. Ambicija nam je prolaz u polufinale Kupa – izjavio je Mile Petković.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Nurković – Purić, Kokalović, Maras, Bagarić – Milardović, Nynkeu – Mujanović, Gregurina, Poljak – Vojnović.
TRENER: Mile Petković.

PRIČUVE: Rodić, Šestak, Labudović, Poldrugač, Jakšinić, Poredski, Tepurić.

NEDOSTAJU: Bušić, Delić, Papa, Rogulj (ozlijeđeni).

ČETVRTFINALE KUPA, PRVE UTAKMICE: Varaždin – Rijeka 2:1, Istra 1961 – Cibalia (srijeda, 14:00), Zagreb – Slaven Belupo (srijeda, 17:00), Dinamo – Osijek (23.XI. u 17:00)