Slaven u srijedu u „nemogućoj misiji“ u Varaždinu

14:10h
0

091208-kokalovic-mNakon koprivničkih 1:4, igrače Slavena Belupa u srijedu u Varaždinu čeka „nemoguća misija“. Žele li nadoknaditi Varteksovu prednost i po treći put ući u polufinale Hrvatskog nogometnog Kupa, Farmaceuti moraju pobijediti sa četiri pogotka razlike, ili sa tri, ukoliko postignu pet ili više pogodaka.

– Sve dok ima nade, nećemo se predati. Postavit ćemo se ofenzivno, pokušat ćemo učiniti sve kako bismo dostigli Varteksovu prednost. Trebat će nam rani pogodak i puno sreće, ali sad više nemamo što izgubiti, u posljednjoj utakmici polusezone pružit ćemo maksimum – najavio je Slavenov trener Zlatko Dalić.

Sastav još nije određen, zna se samo da su izvan konkurencije zbog ozljeda Posavec, Jurić, Gregurina i Gal. Utakmica Varteksa i Slavena Belupa igra se u srijedu na stadionu Varteksa u Varaždinu, s početkom u 16 sati, a sudit će Vučemilović iz Osijeka.

Poslije susreta s Varteksom igrači Slavena Belupa će na odmor, a zimske pripreme kreću početkom siječnja 2010. godine.

Mogući sastav Slavena Belupa (4-1-3-2): Pelin – Purić, Kokalović, Rogulj, Maras – Nynkeu – Papa, Šafarić, Delić – Vojnović, Vručina.